Ez normális vagy csak nekem van ilyen problémám?
Figyelt kérdés
Emlékezetem óta ha csend van ha nincs akkor is hallok egy folyamatos magas hangot a fülemben mint amikor zúg egy gép csak magas hangon. Ez normális? A másik dolog. Miért lehet az hogy nem hallok közelre. Ha ott mondanak előttem valamit alig hallom meg, ha meg távolabról beszélnek meghallok mindent? Mégis hogy lehet eg?2016. jan. 24. 21:58
1/5 gnoomage válasza:
Menj fülészhez és biztosra megmondják, kb egy 15-20 perc max szerintem az egész és biztos lesz a dolog...
2/5 anonim válasza:
Neurológus, fülész. Ebben a duettben érdemes gondolkoznod így első körben.
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs időm... De ti hallotok ilyet vagy csak nálam can? Ti hallotok valamit amikor Elvileg csend van?
2016. jan. 24. 22:17
4/5 gnoomage válasza:
Nem, amikor csend van, akkor csend van :D És közelről is hallok mindenkit általában, így ezzel érdemes orvoshoz menni...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor lehet megszívtam :D
2016. jan. 24. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!