Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez normális vagy csak nekem...

Ez normális vagy csak nekem van ilyen problémám?

Figyelt kérdés
Emlékezetem óta ha csend van ha nincs akkor is hallok egy folyamatos magas hangot a fülemben mint amikor zúg egy gép csak magas hangon. Ez normális? A másik dolog. Miért lehet az hogy nem hallok közelre. Ha ott mondanak előttem valamit alig hallom meg, ha meg távolabról beszélnek meghallok mindent? Mégis hogy lehet eg?

2016. jan. 24. 21:58
 1/5 gnoomage ***** válasza:
Menj fülészhez és biztosra megmondják, kb egy 15-20 perc max szerintem az egész és biztos lesz a dolog...
2016. jan. 24. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Neurológus, fülész. Ebben a duettben érdemes gondolkoznod így első körben.
2016. jan. 24. 22:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs időm... De ti hallotok ilyet vagy csak nálam can? Ti hallotok valamit amikor Elvileg csend van?
2016. jan. 24. 22:17
 4/5 gnoomage ***** válasza:
Nem, amikor csend van, akkor csend van :D És közelről is hallok mindenkit általában, így ezzel érdemes orvoshoz menni...
2016. jan. 24. 22:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor lehet megszívtam :D
2016. jan. 24. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!