Ha csontritkulásom van milyen hatással van rám a napi 1 gerezd fokhagyma?
lehet félre értettétek.
negatív hatására gondoltam mivel tisztítja az ereket a meszesedéstől lehet nekem rossz hatással lenne mivel 70 %
csontritkulásom van papir szerint.ez nem tudom mit jelent biztos nem jó,anyám jobb állapotban van.szóval nem szeretném ha lebontaná az amúgyis ropogó rossz állapotú csontjaimat.
nem véletlenül írtam ide.
orvoshoz járok,de nehéz belőlük kihúzni bármit is.
flegmák,arogánsak,pénzéhesek,rohannak
én meg szépen lassan elrohadok.
Semmi bajod nem lesz egy (vagy több) gerezd fokhagymától, az ugyanis nem úgy "tágítja" az ereket, hogy "lebontja a meszesedést" az érfalról. Ha ilyen gyerekes elképzelésekkel mész az orvoshoz, akkor persze hogy hülyének néz.
A csontritkulásra meg D3 vitamin kell, akár 10000NE is naponta, a 400 NE-s D3 pénzkidobás, minimum 2000 NE-set vegyél, de inkább nagyobbat. Mellé pedig K2 vitamin.
A kalciumot ne tablettával pótold, hanem lassú tűzön, hosszan főzött csontlevessel, marha vagy disznócsontból. Ha nagyvadcsonthoz hozzá tudsz jutni az még jobb.
Szedsz valamilyen gyógyszert? Azoknak is lehet csontritkulás a mellékhatása.
nem szedtem előtte semmilyen gyógyszert.2 éve pajzsra syntroxin.
5 éve járok pajzs és endokrinológiára.stb.
nem most találtam ki ezeket.
1000 ne d3 at szedek napi 2 db ot.
3000 et a háziorvos nem írta fel,nem engedi a gyógyszerkönyv.
persze beszedheted hamarabb,de akkor utána mit szedel ?
k2 a d3 beépüléshez kéne ? nem írtak fel és gyógyszertárba is azt mondták nem kell.
zselatint eszek por formában fél éve semmi hatása.
köszi választ.
lehet gyerekes elképzelés,de nem mindenki tudhat mindent.bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!