Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől tudnék még megnőni?

Mitől tudnék még megnőni?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, 176cm de szeretnék még nőni..

tudtok adni pár tippet?.. most kezdtem el rendszeresen úszni úgy hallottam az is segít.. és a táplálkozásra is odafigyelek h sok olyat egyek ami segíti a csontnövekedést..

1 éve is 176cm voltam.. nem nőttem semmit..

anyukámnál magasabb vagyok és apukámnál is kicsit több mint fél fejjel..

van esélyem még nőni?..

2016. jan. 21. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:

nem nincs ez a genetikailag adott testmagasságod, teljesen normálba tartozol

Örülj neki még mindig jobb mintha törpének születtél volna

2016. jan. 21. 17:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam egy könyvben, hogy a hátgerinctorna hatására pár cm-t nőhetnek az emberek, sőt egyéb jótékony hatása is van.

1. gyakorlat: Reggel, miutén kiszállunk az ágyból, álljunk meztelen felsőtesttel a szőnyegre, és végezzünk ritmikus hajlásokat. Kezeinket lógassuk lazán kétoldalt a föld felé, s a hajlást úgy végezzük, hogy először alig néhány cm-re lendüljön felsőtestünk előre. Később minden derékhajlással valamivel előbbre hajoljunk, a visszalendülés pedig nem hátra, hanem az eredeti egyenes helyzetbe történik. Fontos az, hogy a ritmikus fokozás útján elérjük a legalsó pontot, ameddig testünk hajolni képes. Ez a határ napról napra bővül. A hajlékonysági határ érintése után fokozatosan visszatérünk, vagyis visszatornásszuk magunkat.

2. gyakorlat: Ugyanennek a gyakorlatnak oldalt módosított formája. Ennél a karokat oldalt vízszintesen kell tartani, és sokkal lassabban kell hajolni. Míg az előző összetett lábbal gyakorlandó, addig itt meg van engedve, hogy a lábakat negyed méteres terpeszállásba rakjuk. Irány jobb- és baloldalt felváltva ide-oda.

3. gyakorlat: Teljesen olyan, mint az első, de a karokat a fej felett tartjuk függőleges irányban. Lábtartás terpeszállás. A hajlongás nyújtózkodási törekvéssel kombinálandó.

2016. jan. 21. 19:02
 3/4 anonim válasza:
Simán. Én pl egy év alatt 10-15 cmt nőttem, eleve tomegelni akartam, de "szar" edzesterv miatt indult be a növekedés. Rövid de robbanékony edzéseim voltak, mellette sok sok alvással.
2016. jan. 22. 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nyugi, van még esélyed nőni, ha meg nem lopj magadnak hormont valami laborból :). Viccet félretéve nyújtásos gyakorlatokat végezz, akkor van esélye, hogy pár cenitivel magasabb leszel.
2016. jan. 22. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!