Hogyan tudnék megnőni?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok 155 cm. Én vagyok a leg alacsonyabb az osztályomban is. Hogyan lehetne beinditani a növekedésemet?2015. júl. 28. 21:45
2/4 A kérdező kommentje:
Mert mindenki evvel piszkal :'(
2015. júl. 29. 21:31
3/4 anonim válasza:
Tegyél róla, hogy ne érdekeljen, mit mond más. Én pl. látás és hallássérült vagyok, de rájöttem már elég régen, semmi értelme nincs megsértődni. Ha nekik van felesleges idejük arra, hát hajrá, foglalkozz fontosabb dolgokkal. Nincs ezzel semmi baj, ilyen az emberi természet, valaki kicsi, valaki nagy. Mondd nekik, biztosan azért olyan nagyok, mert a testükben elfoglal egy köbmétert az idiótaságuk.
4/4 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van koszonom! :)
2015. júl. 31. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!