Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tündérhegy vagy magán pszichol...

Tündérhegy vagy magán pszichologus?

Figyelt kérdés
Páromat ideggondozóba Tündérhegyre küldték, de nem érzi ,hogy hatásos lenne. Nincs sok foglalkozás és most 6napig nincs pénteken lesz besűrítve mind. Nem lenne jobb ha otthon feküdne és magánhoz járna? Öngyilkos akar lenni és amióta bent van még rosszabbúl van.
2016. jan. 16. 17:16
 1/2 anonim válasza:
Én is ilyen problémákkal küzdöttem(öngyilkosság) csak gyógyszer beszedés.. de Nyírgyházán a megyei kórházban van egy kíváló pszichológus Tóthné Törzsök Marianna menjetek el hozzá..Nem tudom merre van az a Tündérhegy sajnos..de megéri oda elmenni Nyíregyre.Remélem segítettem kicsit de a helyedbe pszichologushoz vagy pszichiáterhez vinném.
2016. jan. 18. 11:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Jó egyénire járni sokkal jobb, mint a tündérhegy, csak a jó terapeuták nagyon drágák, meg van amikor csoportos foglalkozások is hatékonyak azokból is van máshol.

Amit tudok, a Nap-körhöz nehogy menjetek, borzalmasak.

2017. febr. 5. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!