Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nincs megoldás?

Mit tegyek, ha nincs megoldás?

Figyelt kérdés
Voltam már pszichológusnál, önszántamból, mert szeretném ha nem lennék depressziós... Volt néha, hogy jobb lett a dolog, de mindig jön valami ami elrontja és nincs megoldás. Egy öngyilkosságom se sikerült, anorexiás vagyok. Szeretnék ebből a gödörből kijönni de nincs miért tovább próbálkoznom.
2016. jan. 12. 19:58
 1/3 jonymex válasza:

Ilyet ne mondjál hogy nincs miért próbálkozni. A depressziót az okozza, hogy anorexiàs vagy. Mivel le van gyengülve a szervezeted, nincs tartalékod ez miatt van az, hogy mindent rossznak látsz, és rosszul élsz meg.Az élet csodálatos, annyi élmény vár még rád az életben. Elsősorban el kell fogadnod önmagad. Én biztos vagyok benne hogy te csodálatos ember vagy, és tudom, hogy ebből a mély gödörből te felkapaszkodsz, és azt mondod magadban, hogy megcsinálod!

Gondolj bele, annyi jó dolog van amit át kell élni, amit ki kell próbàlni az életben. Tudom, nehéz, a legnehezebb az, hogy átformálod a gondolataidat, de én bízok benned, és tudom, hogy képes vagy arra, hogy összeszedd magad és felállj! Mert egy rendkívüli ember vagy!

2016. jan. 12. 20:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem az okozza a depressziót... Nem vagyok rendkívüli ember, felesleges élnem
2016. jan. 12. 20:35
 3/3 jonymex válasza:
Nincs olyan dolog az életben amit nem lehet megoldani. Mindenre van megoldás! Az öngyilkosság nem megoldás! Semmit nem old meg! Hány éves vagy?
2016. jan. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!