Egy nap kibírható fürdés nélkül?
Nincs melegvizünk,mert lekapcsolt a cirkó, de már nem tudok külön vizet melegíteni,mert hangos a vízforraló és mindenki alszik :D
Mindennap szoktam fürödni, de most nem tudok :(
Szerintetek egy nap kibírható zuhanyzás nélkül? Nem szeretek koszosan lefeküdni,sőt kifejezetten utálok, de most nem tudok mit csinálni.
Reggel viszont első dolgom lesz a zuhanyzás.
Csak olyan mocskosnak érzem magam.
19L
Te se voltál még többnapos partyn, ahol nemigen volt lehetőség...
Amikor a vályogházunkban 2 napig meszeltünk, még ruhában és kissé meszesen estem be az ágyba gyors mosdás után, na azt utáltam (kicsit munkamániás anyám volt, de a nagyanyám durvább volt :D).
Zuhanyoztam már fűtetlen fürdőszobában hideg vízzel télen, szóval nagy elszántság esetén az is megoldható :)
De olykor kihagyom az esti fürdést, ha aznap csak punnyadtam és ki se mentem a házból s fázom vagy iszonyú fáradt vagyok, én jól viselem, csak másnap már muszáj fürdeni... De valóban jobb az alvás megfürödve, a páromat pokolian zavarná, ha nem tehetné meg.
Ah. Ez esetben nedves törlőkendő/törölköző? A kézmosás ugyebár nem gond.
De egyetlen napnál amúgysincs még semmi vész, hacsak nem piszkolódtál össze, izzadtál le nagyon valamitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!