Hány törölközőt kell használni fürdéskor?
Mi értelme lenne több törölközöt használni EGY embernek? (Mert az, hogy mindenki külön törölközöt használ az alapdolog)
Ha megmosdik valaki, akkor tiszta mindenhol és akkor értelmetlen az egyes területeket másba törölni.
Ha a törölközö nem tiszta, akkor a szennyesbe teszem, ha meg az, akkor fölösleges többet használni egy alkalommal.
Engem múltkor kb. igénytelennek állított be egy kedves ember itt, mert ugyanazzal a törölközővel szárítom meg a fenekemet és az arcomat. Hiába írtam, hogy dehát tiszta, meg cserélem őket rendszeresen, szerinte az gusztustalan.
Én maradok az egynél.
Nekem 2-3 van egyszerre. Egy van, ami arcra meg kézre van. Arcra egyéni preferencia, én nem szeretem ugyanazt használni, mint a testemre. :D Kézre külön kell, mert sokszor mosok kezet és mire este fürdenék, csak nedves törölközőm lenne. Meg a hajamra is van egy külön, mert hosszú hajam van és rajta szoktam hagyni egy ideig, ne csöpögjön mindenfele.
De szerintem mindenki döntse el magának. Nem hiszem, hogy bárkinek különösebben köze lenne az ilyesmihez. :D
1--et a testemre, 1-et kéztörlésre (de ezt többen használjuk) 1-et hajra, és 1-et arcra.
Szóval lényegében 1 nagyot és 2 kisebbet használok.
nekem is több törölközőm van :
- 2 db arcra ( különböző méret és vastagság )
- 1 db hajmosás után hajra ( én is felcsavarom )
- 1 db testre
- 1 db kéztörlő ( én is sokat mosok kezet 1 nap )
És ezeket rendszeresen mosom. Heti 2 szer mosok,tehát
kb. 3 napig használok egy törölközőt. Néha lusta vagyok és csak heti 1-szer mosok.
Nincs olyan,hogy hányat KELL használni.
Én keresem meg rá a pénzt és én is mosom,
így vagyok abban a helyzetben,hogy le*arjam,kinek
mi a normális. Nekem meg az 1 db törcsi a nem normális,de nem pattogok:)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!