Hogy szokjak le a vagdosásról? Nem tudom abbahagyni!
Karomat, lábamat.
És nem kérek bunkó kommenteket. Tudom, hogy nem jó dolog. Már megbántam, hogy elkezdtem, soha nem kezdeném el, ha újra választhatnék, de most meg egyszerűen nem bírom abbahagyni. Segítesetek. :(
Igazából magammal csak bajom van. Mind külsőleg, mind belsőleg nem olyan vagyok, mint amilyennek kéne lennem. Valamint állandó csládi problémiám vannak, amik évek óta nem akarnak megszűnni. Teljesen reménytelennek érzem az életem.
Ez az egyetlen dolog, ami megnyugtat és ideig-óráig jókedvem van tőle. És reagálva valamelyik válaszva, nekem tetszenek a sebek, ez az egyetlen, ami szép rajtam. Viszont akik látták, azok szerint nem szép.
Voltam már pszichológusnál (2-nél is), de nem segített. Egyiket se érdekeltem, csak általánosságokat mondott, nem érdekelte, hogy én miért csinálom. Apám beetette velük, hogy az emós divat miatt csinálom (holott nem vagyok emos, mégcsak úgyse nézek ki). Magánpszichológusra pedig nincs többtízezer forintom. :(
Mindenképp abba akarom hagyni.
egyik barátnőm is ilyen problémákkal küzd, és ő se nagyon látja be hogy ez helytelen. próbálunk segíteni rajta, több időt töltünk vele, kérjük, hogyha eszébe jutna elkezdeni a vagdosást, hívja fel valamelyikünket, és megpróbáljuk lebeszélni. talán ha van egy barátnőd, akire mindig számíthatsz, megkérdehtnéd hogy segítsen. igazából nem tudok semmilyen jólbevált módszert, meg hát emberek szerint változó a helyzet.
de szerintem te is tudod, hogy ez nem old meg semmilyen problémát, csak többet okozol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!