Mi lehet ez? A megfázás szövődménye lenne?
Figyelt kérdés
Ma reggel óta fáj jobb oldalt a hátam és a mellkasom félkör ívben, csak baloldalt. Ma reggel ébredéskor kezdődött egy kis alattomos fájdalommal, ami kellemetlenné tette az öltözködést stb. de egyáltalán nem volt elviselhetetlen. Elmentem dolgozni, és délutánra már nagyon rossz lett. Fájt ha levegőt vettem is, és minden mozdulat. Ahogy hazajöttem bevettem egy erős fájdalomcsillapítót, és melegítő párnával az oldalamon aludtam 2 órát. Most mintha jobb lenne, de még mindíg fáj. Karácsony után csúnyán megfáztam. Rendesen kifeküdni nem tudtam mert dolgozni kellett, de elmúlt a megfázás csak egy kis köhögés maradt még. Mi lehet ez? Semmilyen más panaszom nincs csak a fájdalom.2016. jan. 9. 18:51
1/1 A kérdező kommentje:
Nem jól írtam! Bal oldalt. Csak bal oldalt!
2016. jan. 9. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!