Mit csináljak? Nem múlik.
Figyelt kérdés
Több hónapja megfázásos tüneteim vannak, pontosabban egyik megfázásból a másikba esek, de a köztes időben, ha nem is lennék megfázva krákogok és a torkomban érzem, h "köpet" vagy nyálka, nem tudom, valami van, ha fel is köhögöm újra lesz...orvosnál már jártam jópárszor, minidg valami mást állapítottak meg, antibiotikumot is kaptam, szóval 1000féle gyógyszerrel próbálkoztam már, de nem múlik az egész.2015. nov. 5. 22:31
2/2 anonim válasza:
Nekem a mandulámtól volt ez. Évekig nem látták, de egy doki valami műszerrel megnyomta, vagy alányúlt, bugyogott alóla a genny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!