Kis fülzúgás lehet a parafin olajtól a bal fülemben?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt este cseppentettem a fülembe 2csepp parafinolajat, hogy kicsit könnyebben jöjjön ki a zsír. Tegnao voktam úszni füldugóval. Ma reggel kezdtem el érezni csak a bal oldalon és olyan, mintha egy színuszos hng kenne kb. 800hz-en. Zenélek és most nagyon elkezdtem félni, mert nekem a zene a mindenem. Amúgy zenei füldugót is használok, ha hangosabb helyekre megyek vagy hangosízok a suliban. Lehet, hogy halláskárosodásom van vagy örökké fog szólni ez a hang? 15/F2016. jan. 8. 06:42
1/2 anonim válasza:
Az esetlegesen bent lévő fülzsírtól lehet, a parafin olajtól biztosan nem.
Minél előbb mutasd meg fülésznek, mert ha esetleg nem attól van, kialakulóban lévő fülzúgással még tudnak valamit kezdeni hogy ne váljon krónikussá.
2/2 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy semmit nem szabad a fülbe csepegtetni, de tévedhetek.
Nekem 2 éve zúg a fülem egy iskolai (!) rendezvénytől. Kérlek, hogy úgy hangosíts hogy se neked se másoknak ne kelljen fülvédőt hordania annak érdekében, hogy ne rokkanjon meg. Köszi.
Szerintem vérkeringési probléma egyébként, az szokott szinuszos hangot adni ahogy én tapasztaltam. Próbálj valami könnyebb testmozgást, vagy olyan ami rövid de intenzív, de azért nem döglesz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!