Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Boszorkányüldözés még a 21....

Boszorkányüldözés még a 21. században is?

Figyelt kérdés

Megdöbbentett például ezen a videón elhangzó szöveg. Azt mondták hogy ne zavarják a sugár- és kemoterápiából származó üzletüket. Magyarra fordítva, ne gyógyítsa meg a rákosokat a filléres szódabikarbonáttal és jóddal, ne mentse meg életüket mert akkor nem lesznek jól tejelő rákos betegek. Tovább fokozta a döbbenetet, hogy a rákos orvosok meg nem csak kijelentették hogy ők nem alkalmazzák magukon a sugár- és kemoterápiát, hanem százával vették igénybe a videón bemutatott egyszerű rákgyógyítást.

Rákgyógyítás 2. - Tullio Simonini - szódabikarbóna

https://www.youtube.com/watch?v=Mb-S_1vW96Q

Nekem volt egy basaliomám, amit rosszul távolítottak el. (Lefagyasztották majd körömmel lekaparták). Ezért évről évre sorvadt az alatta lévő szövet. Még a nem természetes halál gondolatával is megbarátkoztam. Aztán elém került ez a film. Kenegettem jóddal, hisz egy régebbi munkahelyemen is azzal fertőtlenítettük a sérüléseinket, és sokat áztattam szódabikarbonátos vízzel. Ekkor jött a következő ledöbbenésem, mert az évek óta tartó sorvadás megállt, sőt elkezdett visszanőni a hiányzó szövet. Ma már alig látszik. Valamint kb. 20 évvel érzem fiatalabbnak magam. Nem találok szavakat...

Akik tiltják vagy lejáratják az ilyen gyógyításokat, azok miért veszik igénybe ha a szükség úgy hozza? Miért nem alkalmazzák önmagukon is az állításuk szerint rákkeltő sugár- és kemoterápiát és miért nem gazdagítják ők is az egészségügyet majd miért nem halnak meg? Hisz ők az utóbbit értékesítik másoknak is.

2016. jan. 5. 12:43
 1/2 A kérdező kommentje:
A jódot a kiüresedett szülői ház lomtárából kotorásztam elő, amit még egy lejárt szavatosságú és kidobandó elsősegély dobozból csentem haza a TSZ-ből, kb. 30 éve. A szódabikarbonátot meg a spejzban találtam szintén a kacatok közt, az sem volt frissebb 10 évesnél. Ezt azért írtam le, mert gondoljunk csak bele hogy mennyibe kerülnek a szerencsétlen betegnek az "ingyenes" egészségügyi ellátásunk rákgyógyszerei. Ha jól tudom 30 000 Ft-os is van köztük és meg sem szoktak gyógyulni tőle. Valamint még a munkanélkülitől is havi 7000 Ft-os TB-járulék befizetését várnák el. Hogy lehetne ekkora büdös maffiát mielőbb felszámolni? Bocs de ezt nem lehetett finomabban fogalmaznom.
2016. jan. 5. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Gyermekeinknek az egyetemen azt tanítják ami a gyógyszerlobbinak megfelel! Tehát nem kell ezen csodálkozni!

De szerencsére az evolúció az emberi agyat azért fejleszti, hogy legyenek olyanok, akik felismerik ezeket! Belőlük válnak ki a túlélők, Ők lesznek a következő generáció.

És szerintem, ez így van rendjén! Pusztuljon a férgese!

2016. jan. 5. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!