Cukorbeteg lett?
Figyelt kérdés
Párom családjában halmozottan fordul elő cukorbetegsèg. Sokat szokta vakarni a bokáját még van hogy véresre kaparja. Mondogattam neki már egy ideje hogy nézzük meg a cukrát van itthon gépem. Tegnap massziroztam a lábát reggeli után nem sokkal és mondtam neki h ha ezt látná egy doki tuti méretne cukrot mert teli van vakarózási nyomokkal a lábszára. Meg is mértem nagy nehezen belement mert féel a tűtől. 8,9 lett neki. Reggeli után nem sokkal max 30 perccel. Ez már elég magas ahhoz hogy komolyan aggódjunk? Érvényes eredmény született így hogy nem sokkal evés után mértük. Megmértem utána az enyémet is h megnézzük a különbséget nekem6.8 volt. Az jó még? Bár én kismama vagyok és az előző terhességemnél is terhességi cukrom volt ami elmúlt.2016. jan. 4. 09:31
1/3 anonim válasza:
Éhgyomorra kell mérni.
Szerintem az övé is normális, ha kaja után csak ilyen kicsivel volt magasabb.
Mérjétek pár napig, de éhgyomorra.
Egyébként meg lehet, hogy csak simán ki van száradva a lábán a bőre. Csak hát ugye a férfiak nem használnak testápolót.
2/3 anonim válasza:
Miért akarod, hogy cukorbeteg legyen? A halmozott cukorbetegség egy családban csak a hajlamot mutatja, nem a tuti biztosat. És étrend-életmód függő is a dolog.
Azért vakarózik, mert nem használ testápolót. És igen, van olyan férfi, aki használ!
A cukrot pedig éhhomra kell mérni, nem evés után.
3/3 A kérdező kommentje:
Pff.. az eszedben sem jut hogy egy asszony aggódik a férjéért? Persze hogy nem akarom hogy cukros legyen. Néhány éve volt vérvétele és ott az éhgyomri is magasabb volt a megengedettnél ezért van bennem a frász.
2016. jan. 4. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!