Ha felállok hosszabb idő után elszédülök. Mit tegyek ellene? Többi lent
Figyelt kérdés
Sajnos néha annyira, hogy nem látok hirtelen semmit mintha megvakultam volna. Talán mert ülés közben leesik a vérnyomásom. Tudok valamit ellene tenni? Esetleg kinőhetem ezt felnőtt koromra? A segítőkész válaszokat elörre is köszönöm! 13/L2016. jan. 2. 12:00
1/3 anonim válasza:
Többet kell sportolni, hogy erősödjön a szívizom.
2/3 anonim válasza:
Igazávól semmit. Ez egy elég gyakori jelenség, a vérnyomással van összefüggésben, nagyon nem tehetsz ellene. A sok sport se segít, én sok éve futok és edzek, ennek ellenére ugyanúgy tapasztalom ezt sokszor, mint mielőtt elkezdtem sportolni. Nem hiszem, hogy kinőhető lenne.
25N
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a váloszokat! Egyébként sportolok tehát az sem lehet :/
2016. jan. 3. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!