Hormontablettától (Norcolut) 2 hónap alatt 10 kilót híztam. VIssza tudom majd fogyni?
Figyelt kérdés
Nagyon el vagyok keseredve, totálisan megváltozott a testem, világéletemben szálkás izmos és vékony voltam. Most úgy nézek ki mint egy dagadék disznó, eltűnt mind az izomzatom (mármint látszódott most meg csak a háj remeg rajta) és a csontjaimat sem találom a párnák alatt akárhogy keresem... A nagyim szerint ez cska víz és majd könnyű lesz lefogyni de én úgy látom rengeteg zsír jött fel, mivel szénhidrátszegéyn diétán vagyok és sok zsírt eszem (vegetáriánus vagyok, de sajt, tojás olajos magvak épp ezért az alapja az étrendemnek eddig egyiktől se híztram egy dekát sem meg ugye zöldségek), és szerintem az most szépen le is rakódott, azt olvastam az ösztrogén felelős azért hoyg a zsír beépüljön, eddig olyanom nem termelődött elvielg ezért keleltt szendni a Norcolutot ráadásul 4 dobozzal a 2 hónap alatt. Sosem voltam ennyire kövér! Segísetek! Ja, és a legrosszabb hoyg folyamatosan éhes vagyok, és mivel amikor egy hétig alig ettem valamit is 2 kilót híztam akkor épp, ezrétm ostmár nem is érdekel és zabálok összevissza, szénhidrátot is, pedig azt az inzulin miatt sem szabadna... ÉS ugyanúgy éhes vagyok FOLYAMATOSAN.. ez is a gyógyszertől lehet? vagy az inzulingyógyszer nem működik? Segítsetek kérlek...#menstruáció #vérzés #fogyás #hízás #ciklus #meddőség #PCOS #inzulinrezisztencia #Norcolut #hormonkezelés
2015. dec. 31. 18:50
1/3 anonim válasza:
Hát a Norcoluttól nem hiszem, hogy ennyit híztál volna... Én több mint fél évig szedtem, és 1 dekát nem híztam. Érdemes lenne felkeresned a nőgyógyászodat, vagy egy endokrinológust, mert valami nagyon nem oké nálad.
2/3 anonim válasza:
Nem a Norkoluttól híztál meg az biztos, hanem a kajálástól. Én is szedtem régebben hónapokig, és nem híztam tőle meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Más fórumon azt olvastam többen nagyon elhíztak tőle.. Mindenesetre nagyon remélem vissza tudom valahogy fogyni, de lassan már azon gondolkozom bulimiás vagyok-e (eszemben sincs meghánytatni magam) mert zabálási rohamok jönnek rám és akár mennyit eszem nem érzem hogy jól laktam volna.. Az az érdekes jogy reggel nagyon sokáig nem vagyok éhes es amikor legelőször elkezdek enni akkor tör rám a farkasehseg
2016. jan. 1. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!