Ezek elvonási tünetek?
Figyelt kérdés
Már hosszú hónapok óta szedem a frontint, egy időben a rivotrilt, de arról leszedtek. Mindig nagyobb dózisba szedem. Ha nem veszek be akkor éjszakánként fejfájás, szorongás, kéz-láb-fej remegés, izzadás jelentkezik nálam. Ez már elvonási tünet? Mindig gyűjtöm a pirulákat, hogy aztán egyszerre bevegyem őket. Legtöbbször összetöröm majd felszívom mert így sokkal jobban kiüt. Úgy érzem ez már tényleg nem normális. Folyton sóvárgok érte, ha nincs sírógörcsöt kapok, és ideges leszek. Mi lehet velem?
16/L
2015. dec. 31. 16:10
1/1 anonim válasza:
Igen ezek azok, nekem izomrángásom volt és kifejezetten durva álmatlanság. Lehetett volna érzi cucc is, de az próbálom kordában tartani. Most újra rajta vagyok. És ha te is érzed, hogy nem normális akkor le kéne vele állni. De nem könnyű én a házi dokimhoz mentem és segített, felírt 0,5 mg-és frontin és azt mondta, hogy max 3 mg szedhetek be per nap ami kb még több is a normálisomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!