Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha egyszerre hagyok el nagy...

Ha egyszerre hagyok el nagy mennyiségű 15-20 szem 1 mg-os frontint, milyen elvonási tünetek jelentkezhetnek? És át lehet-e vészelni?

Figyelt kérdés
Állásnélküli vagyok, itthon meg tudnám-e csinálni?
2012. nov. 25. 02:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne próbáld meg. Remegés, szédülés, hányinger, izzadás, extrém szorongás, alvászavar lehetséges, akár napokig.

A végén hívni fogod a mentőket..

2012. nov. 25. 07:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ennyi Frontintól, hogy tudsz fent lenni?

Én úgy tudom, max 6 mg körül van a napi adag.

Orvos ajánlására szeded így ?

Nem szabad még véletlenül sem egyszerre elhagyni, olyan epileptiform görcsöket le fogsz vágni, hogy öröm lesz nézni.

Ilyen mennyiségről több hónap alatt lehet csak leszokni.

Üdvözlöm azt az orvost, aki ezt javasolta neked!

Azért gondolkodom, tudja-e egyáltalán a doki hogy Te naponta 20 tabletta körüli Frontint szedsz ??? És ki írja fel??

Ne tedd le egyszerre, kérj segítséget.

2012. nov. 25. 09:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Biztos nem írtad el a dózist??? 15-20 mg rettenetesen sok!

Ekkora mennyiségű benzodiazepin hatóanyagú gyógyszerről nem lehet saját erőből leszokni csak orvosi segítséggel/felügyelettel. Az elvonás nagyon durva tünetekkel járhat és az eredeti panaszoknál (amikre kaptad) is erősebb tüneteid lehetnek. (Életem során 2x szedtem huzamosabb ideig Xanax-ot és mindkétszer önerőből hagytam el, de én napi max 3x 0.25 mg-ot szedtem a nehezebb időkben. Még ezt a mennyiséget sem ajánlott hirtelen elhagyni.)

2012. nov. 25. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!