Kedden-szerdán iszonyatosan fájt a fejem, úgy mint még soha, majd szombat-hétfő között 3x eleredt az orrom vére. Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
A fejfájás homloknál volt, hiába vettem be 4-5 fájdalomcsillapítót, nem segített, pihentem, aludtam 2 napig és jobb lett. Azóta semmim nem fájt, most sem fáj, viszont vérzett az orrom 3x. Napi 1x kb, de ok nélkül. Teljesen magától, evésnél vagy ha felülök az ágyból...
Nagy lehet a gond, illetve van összefüggés?
Akartam menni ma orvoshoz, de nem volt időm rá és már nem rendel.
Holnapig ráérek, vagy menjek inkább ma vmi ismeretlen orvoshoz?
Mi lehet ez?
2015. dec. 21. 12:04
1/3 anonim válasza:
Vérnyomásprobléma lehet. Érdemes kivizsgáltatni.
2/3 A kérdező kommentje:
Mindig alacsony a vérnyomásom, nem hiszem, hogy ezzel lenne baj.
2015. dec. 21. 12:11
3/3 anonim válasza:
Fura, de nekem is 3 napig fájt a homlokomnál a fejem és tegnap kétszer is vérzett az orrom, de mára semmi bajom. Nekem szokott vérezni néha télen, amikor száraz a szoba levegője, vagy ha náthás vagyok.
Mindenesetre holnap menj el a háziorvosodhoz, lehet elküld vérvételre és orr-fül-gégészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!