A kórházakban az antibiotikum valóban antibiotikum vagy nyugtató?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kórházban vagyok, és kezdem azt hinni, hogy amit este adnak antibiotikumként, az valójában nyugtató, hogy az ápoltak ne problémázzanak éjszaka. Valaki tud pontos választ adni, hogy mit is kapunk?2015. dec. 18. 16:57
11/13 anonim válasza:
Húú, ezek az összeesküvés elméletek megint, egy olyan szájából aki 1 percet nem dolgozott még a szakmában :)
12/13 anonim válasza:
Alkeszoknak szoktak adni Seduxent, hogy ne deliráljanak be. Legalábbis 20 éve még volt ilyen. Ma is vannak placebo készítmények, de ilyen esetben legtöbbször C vitamint adnak.
13/13 anonim válasza:
igen csak hát egy kis seduxentől simán delirál, ehhez sokkal komolyabb kombináció kell. én nem éppen egy utolsó helyen láttam, hogy a nővérkék bizony még piát is vittek a betegeknek pont azért, h ne legyen gond az alkohol-megvonással (delirál, ritmuszavarok stb).
aki pedig dolgozott sokat ilyen helyen, az pontosan tudja, mi megy ott ... de sztem jobb nem kivesézni, mert még egyesek (akik a mesék világában élnek) még felháborodnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!