Cefzil antibiotikum Frontinnal?
Figyelt kérdés
Kaptam Cefzilt az orvosomtól múlt héten, még van 1 db. Kijött az egyik mellékhatása is, az álmatlanság. Mivel napok óta nem tudtam elaludni, bevettem tegnap egy 0,5-ös Frontint, mert másnap vagyis ma akartam menni iskolába. Most reggel nagyon rosszul lettem, szó szerint majdnem elájultam vagy majdnem hánytam. Nem szoktam Frontint szedni, kivételes eset volt. Lehet amiatt van mert egyszerre bevettem mindkettőt? Adjatok tanácsot, nagyon rosszul érzem magam!2014. febr. 25. 08:15
1/3 NoDrugs válasza:
A Frontin egy benzodiazepin. Nagyon veszélyes szer. Az antibiotikumok pedig ellentétes hatásokat idézhetnek elő a benzodiazepineknél. Együtt semmiképpen ne szedd őket, de lehetőleg egyiket se.
2/3 anonim válasza:
Mindkettő méreg.
Szerinted?
Egyiket sem kellene szedni. :/
3/3 A kérdező kommentje:
Cefzilt most írt fel először az orvosom, de beszedtem mert féltem a szövődményektől, egyik rokonomnak most tüdőgyulladása is van. Egyébként nem szoktam szedni a Frontint, egy évbe ha 3-4 szemet beveszek, csak most vettem be belőle, hogy másnap tudjak suliba menni.
2014. febr. 25. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!