Párom már átesett egy orrsövény műtéten, de még mindig horkol. Mit tegyünk?
Most fog megint visszamenni fül-orr-gégészetre. Műtét óta még annyira sem kap levegőt, mint műtét előtt. Már próbáltunk orrtapaszt, toroksprayt, de semmi nem használ. Én füldugóval alszom, de így is minden éjjel a nappaliban végzem, mert felébredek rá. Már magamnak is vettem gyógynövényes nyugtatót, hátha tudok aludni, mert ez már az én hibám is, mert minden este bennem van, hogy na, vajon ma hánykor ébredek fel rá???
Lehet, hogy megint megműtik? Mi van, ha az újabb műtét sem segít???
Húúúúúú, nagyon megnyugodtam!!! Már azt hittem, hogy én vagyok ennyire házsártos! Mi is 2,5 éve vagyunk együtt, 1,5 éve együtt is élünk és ebből kb. 10 hónapja alszunk külön. Én is az éjszaka közepén mászok át a nappaliba, így állandóan álmos vagyok... :-(
Azért kérdeztem ezt az egészet, mert komolyan elgondolkoztam azon, hogy velem van a baj, ezért vettem a gyógynövényes nyugtatót is.
Páromat imádom, de félek is, hogy ez így fog menni életünk végéig??? Már felvettem telóval, ahogy horkol, mert nem hitte el. Aztán csak nézett, hogy ezek a hangok belőle jönnek... :-D
Köszönöm Nektek és ha az idő során lesz vmi jó tippetek (esetleg nekem), írjatok!
Kitartás!!! :-))
Én pont ezért rágtam a fülét, hogy menjen vissza orvoshoz! Sajnos addig nem kapunk beutalót a háziorvostól az alvásklinikára, amíg a fül-orr-gégészeten azt nem mondják, hogy nem tudnak vele mit kezdeni. Ezért félek attól, hogy akkor állandóan műteni fogják? Egy idő után meg majd olyan lesz az orra, mint a bokszolóknak, mert már nem marad benne porc???! Na jó, ez vicc akart lenni, de nem gondolom, hogy a félévenkénti műtét a megoldás, 2 hét nyugalomért...
Sajnálom, hogy terhesen nem tudsz úgy pihenni, ahogy kellene! Neked is kitartást és boldog babavárást kívánok! :-)
Utsónak: júj, azért az durva! Van egy kollégám, ő is ilyen maszkkal alszik, pont a légzéskimaradozások miatt! Sztem mindenképpen kellene a Te párodnak is, mert ugye ilyenkor nem kap az agya elég oxigént és ez hosszú távon nem egészséges. :-(
Én nem vettem (még) észre ilyet. Meg nála az a fura, hogy nem nyitott szájjal horkol, hanem teljesen csukva van a szája. Ráadásul régebben ha oldalra vagy hasra fordult, valamennyit segített, de most már gyakorlatilag bármilyen pózt vesz fel, horkol. Olyan, mint egy bulldog! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!