Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire vegyem figyelembe...

Mennyire vegyem figyelembe amit az orvos mond?

Figyelt kérdés
Már kb. egy hónapja fájdogál a vállam. Nem volt különösebb oka amiért megfájdult volna. Eddig nagyjából 2-3 napot fájt csak úgy, hogy ne lehetne kibírni, sőt ne is fáj minden nap. Eddig is sportoltam nagyon szeretek sportolni (röpi, pinpong, futás). Ma elmentünk orvoshoz. Rendesen megropogtatta a hátam, felírt kétféle izomlazítót, és azt mondta, hogy ne tornázzak :( Tudom hogy mindent meg kéne tennem az egészségem miatt, de már így is a minimálisra csökkentettem a sportot, és alig bírom. Ti mit tennétek?
2015. dec. 17. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Én megfogadnám azt orvosi előírásokat. Krónikus beteg lévén azt is teszem.

De ha te nem akarod, akkor mi a szarért mentél orvoshoz? Nem kötelező orvoshoz menni és nem kötelező együttműködni vele és minden kezelés visszautasítható.

2015. dec. 17. 14:54
 2/3 szatam9a válasza:
lehet szarul alszol,nekem volt hogy angyon fájt a vállam vagy a hátam mert fós volt az ágyam. hogy szoktál aludni ha az oldaladon nagy esély van rá hogy emiatt is fájhat.
2015. dec. 17. 15:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez nem hülyeség. Igyekezni szoktam nem az oldalamon aludni, de reggelre mindig úgy kelek fel. Egyébként azért mentem orvoshoz, mert azért ő nyilván jobban ért hozzá, mint én és szerettem volna, hogy nézze meg nincs-e valami komolyabb gond. Azt viszont nem szeretem, ha olyan gyógyszereket ír fel, amiktől olyan leszek, mint az élőhalott...
2015. dec. 17. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!