Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A szivemmel lehet baj?

A szivemmel lehet baj?

Figyelt kérdés
8 hónapja folyamatosan fáj, szúr, nyilal a mellkasom volt 2 EKG és egy ultrahang vizsgálat a nyáron, meg 3 vérvétel minden rendben volt de mégsem múlik el. Pszihés eredetedet mondott mindenki de még mindig kételkedem magamban. Volt kissebb gerincproblémám meg eléggé gyorsan is fejlődtem ez közrejátszhat? 17/l
2015. dec. 11. 20:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, elképzelhető, hogy a szegycsontod nem birta tartani az ütemet, és még fejlődésben van.

Próbálj fekvőtámaszozni, hátha javulni fognak a tünetek az izmok erősödése miatt.

2015. dec. 11. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Refluxra vizsgáltak? Az is okoz ilyen panaszokat.
2015. dec. 11. 20:42
 3/8 anonim válasza:

"Pszihés eredetedet mondott mindenki" - és ki az a mindenki? Ki csinálta az EKG-t?

A pszichés eredetű bajokra gyanakvásnál a kardiológus szokta kérni a pácienst, hogy ha van módja mérje a vérnyomásait, pl. napi 3-szor, valamint a tünetek jelentkezésénél és jegyezze fel ún. vérnyomásnaplóba.

Ez alapján be lehet lőni mi lehet, ha mégsem, akkor az utána következő lépcső a 24 órás folyamatos adatrögzítés (testre rögzített EKG-val).

Ha mondjuk pánikbetegség vagy hasonló miatt vannak magas vérnyomásai a páciensnek és attól érez valamit a mellkasában vagy a szíve környékén, akkor a kiugró értékek jellemzően az esti órákra rendeződnek, ez már a sima vérnyomásnaplóból látható szokott lenni.

2015. dec. 11. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Hasonló problémám van. Voltam dokinál én is kivizsgáláson, magnerotot kezdtem szedni, attól jobban vagyok.
2015. dec. 11. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Reflux vizsgálat nem volt,igen kardiológusnál voltam ő semmi szivvel kapcsolatos problémát nem észlelt.Voltam még 2 orvosnál meg a háziorvos de ő sem küldött semmi további vizsgálatra,szorongás oldókat meg vitaminokat ir folyamatosan.
2015. dec. 11. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Terheléses ekgn voltál?
2015. dec. 12. 05:42
 7/8 anonim válasza:

Szia!

Milyen alkatú vagy? Sportolsz? Olyat szoktál érezni, h kihagy egy ütemet a szíved és egy nagyobb dobbanással indul újra?

2015. dec. 12. 07:51
 8/8 A kérdező kommentje:
nem voltam terheléses EKG-n.
2015. dec. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!