Valami gond lehet a szívemmel?
Anyukám szívbeteg, én 17 éves srác vagyok.
Ma nem igazán ettem sokat, szinte semmit sem, inni max olyan 1 litert ha ittam...szexeltem, gépet javítottam, most nemrég maszturbáltam, és a szívem eléggé furcsán vert. Mintha alig akarna, vagy nagyon nyögvenyelősen. Kimentem ittam 4 pohár vizet, friss levegőre is kimentem, egyenlőre semmi javulást nem érzek !
Sportolok (fekvők, húzódzkodás...bringa, futás, stb), emellett cigizek. Eddig nem voltak ilyen gondjaim, de mostanában elég sokat érzem hogy, mintha valami nem lenne rendben. Lehet valami bajom ? Esetleg a kevés víz miatt besűrűsödött volna a vérem, azért volt ilyen furcsa ?
Eléggé megijedtem hogy itt helyben meghalok, nem tudom hogy most van-e okom félni. :(
Mi ez ?
szerintem hagyd abba a cigizést. akármilyen keveset is szívsz el, mindenkinek másmilyen a szervezete :)
vizet pedig inni kell, akármi is van!
vagy pihenj. lehet hogy nagyon kimerültél :)
nem ijesztegetésből írom, de én momentán ebben az évben azért estem össze földrajzórán, mert nem ittam szinte semmit, és a végkimerülésig túlhajtottam magam.
de ha nem javulsz, akkor irány a doki!
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!