Szúr a szívem, és hátul a lapockámnál is. Zisbbad a bal karom. Ez azt jelenti, a szívemmel van gond? :S
Nem bántásként irom , ne sértödj meg :) , de most ha azt hiszed , hogy itt csupa orvostanhallgató ül , meg orvosok meg génsebészek , akkor tévedsz. Nyilván mindenki azt akarja irni ami jelen esetben a számodra most legjobb, igy én is megteszem :
szerintem menj el orvoshoz , mondd el anyukádnak majd ök megmondják , hogy mi a baj , egyáltalán nem valószinu szerintem hogy a sziveddel van a baj , de az is lehet.
Az a helyzet, én tegnap voltam dokinál. =) Azt mondta, izomláz van a karomban... -.-' Nem sportolok, nem is volt tesiórám tehát nem is tudom miért mondta ezt. :/
Szüleimmel beszéltem róla, ők is a szívemre gyanakszanak.. :/
Kíváncsi voltam, ki mit mond. :/
Ilyen fiatalon lehetnek a szívvel gondok? :S
szia
Ha a háziorvosnál voltál, biztos csinált egy EKG-t . Azon el tudja dönteni ,szíveredetű a tüneted .
Ha úgy érzed ,hogy felületesen vizsgált ki ,akkor egy ügyeleti időben egy belgyógyász orvos a kórház ambulanciáján megvizsgál.
Előfordulhat a fejlődő szervezeted miatt az anyagcseréd fegyorsul ..kálcium,magnézium alcsony szintje miatt izomfájdalmak ,görcsös izomösszehúzódások lehetnek.
Nem kel egyből a legrosszabra gondolni.:)
Nem igazán a szíveddel, kedves kérdező. Idegi probléma is lehet, vagy vérkeringés. A zsibbadt érzés akkor jön elő, mikor az ember végtagjába egy ideig nem jut elegendő vér - illetve a vérben lévő Ca, O -, és amint újra jut, akkor jön ez a szúrós kis érzés a végtagokba.
A szívednél a stressz válthatja ki, illetve a fejlődő szervezetnél gyakran előforduló szívszúrás:)
Szerintem nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!