Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek már...

Van itt olyan akinek már elmúlt a fülzúgása?

Figyelt kérdés
Meddig tartott és hogyan múlt el? Vagy sikerült minimálisra csökkentenk a zajt?
2015. dec. 10. 17:39
 1/5 anonim ***** válasza:
18 éves vagyok, és 11 éves korom óta zúg a fülem.Nem tudni miért,és valószínűleg soha nem fog elmúlni.Nagyon zavaró, hangos, az alvás nehezen megy :( de nem segít semmi...remélem h te találsz megoldást!
2015. dec. 11. 08:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Es hogy tudod elviselni nap mint nap a suliban vagy a munkaban?
2015. dec. 11. 13:49
 3/5 anonim válasza:
Én jelenleg 17 éves vagyok. De nekem csak ideiglenes szokott lenni, volt amikor 3 órán át, volt amikor 1 teljes napon át volt. Elméletben a Relaxáció nem rossz megoldás, én ki próbáltam, 3x csináltam de, el nem múlt mondjuk akkor, de sikerült lejebb csökkenteni. Ez nem is rég volt, kb 3-4 hete.
2015. dec. 11. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Suliban altalaban ügye hangzavar van, az kicsit elnyomja, plusz nem koncentrálok ra. Viszont dolgozatiras közben nagyon szokott zavarni, a csend miatt sajnos. Meg lehet szokni,de persze igy is nagyon idegesítő
2015. dec. 14. 11:28
 5/5 Netre járó lélek ***** válasza:

37 vagyok. 3 hete kezdődött el a fülcsengés. Nem fülzúgás, hanem csengés a bal fülemben. Mivel itt vidéken két ünnep között, nemigen volt orvos, nem is tudtam vele, hová menni. S az őrületbe kerget. Sikerült be is határolnom hogy milyen hertzen cseng. 9000 Hz.

Tegnap már nem bírtam tovább, és átmostam a fülem. Hatalmas meggyszem nagyságú fülzsírdugó potyogott ki belőle, de még mindig azt érzem, hogy van benne. De ez már nem akar sehogy sem kijönni. Egy kicsit be is vagyok ijedve. Mert pár napja a fülem is fájt.

Nagy az esély, hogy egy középfülgyulladást kaptam be.

De a csengés, már elviselhetetlen, azt hiszem hamarosan begolyózok. Remélem kedden a doki tud vele valamit kezdeni. Bármit... akármit.

Azt hiszem most már kezdem érteni Van Gogh-t.

Úgyhogy, én jelenleg még mindig szenvedek vele.

2016. jan. 4. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!