Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valami praktikátok vagy...

Van valami praktikátok vagy valami megoldás hogy ne hulljon ennyire a hajam mert már kezd megrémiszteni és évek óta ez van!? 13 éves vagyok! Szerintetek gyógyszert kéne szednem vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hajmosásnál és fésülködésnél csomókban hullik a hajam! És nem tudom mitől! Nem hosszú a hajam!

2015. dec. 6. 16:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Évek óta? :O Nem mentél még orvoshoz?
2015. dec. 7. 05:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Még nem! :/

Legtöbször mikor vizsgálatokon voltam azt mondták minden rendben…

De igazából aki nem tudja hogy ennyire hullik a hajam annak felsem tűnik......

2015. dec. 7. 06:13
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok. nekem amit néztek: vashiány, pajzsmirigy, férfi-női hormonok, valamint voltam fogászaton és fül-orr-gégésznél (góckutatás). Vashiányom is volt sőt a pajzsmirigyemmel is volt gond (alulműködik, de már szedek rá gyógyszert). A hajhullásom mégsem szűnt meg, csak talán enyhébb lett. Végül kiderült, hogy gennyes a mandulám (régebben is problémás volt, csak nem gondoltam rá, hogy ettől is hullhat a haj). Holnap műtenek amúgy :)

Szóval rengeteg dolog okozhatja. Más tüneted nincs a hajhulláson kívül?

2015. dec. 7. 07:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Olyan június-július környékén volt egy fulladásos rosszullétem (nem voltunk vele orvosnál mert nem voltam aztán rosszul)

Ezen kivül nem igazán van!

Van egy szív billentyű hibám (nem komoly)

Más szerintem nincs!

2015. dec. 7. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!