Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pattanás eltüntetése?

Pattanás eltüntetése?

Figyelt kérdés

Micel tüntethetném el a pattanásokat?

próbáltam már: fogkrém,méz,szódabikarbóna,jég eggyik sem vált be

2015. dec. 6. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán kozmetikushoz vagy bőrgyógyászhoz menj, aki ért is hozzá.
2015. dec. 6. 10:58
 2/7 anonim válasza:
Tisztítsd sokat az arcod, kevesebb mogyorót, diót, ès egyèb magvakat egyèl, ha lehet kerüld őket ,meg at èdessègeket ès a zsíros èteleket, használj tonikot, rendszeresen tisztítsd az arcod, próbálgass egyèb kenceficèket, nekem ezek váltak be nagyjából, de ha olyan az arcbőröd, akkor kevesebbet tudsz tenni (bocsi, ha vki szerint hülyesèget írtam, nekem ezek váltak be :) )
2015. dec. 6. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:
vegyél teafaolajat, nekem bevált, 2 cseppet elkenek a pattanáson és nagyon hamar elmúlik tőle
2015. dec. 6. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Akneroxid krém. A legjobb amit valaha használtam. 2 hét alatt többet segített, mint a maszek bőrgyógyász 2 év alatt. A gyógyszertárban tudsz venni.
2015. dec. 6. 11:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, sok mindent írtatok.

Az aloe vera növényt érdemes a pattanásra kenni?

Melyiket válasszam?

2015. dec. 6. 11:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Minden orvostól félek, bőrgyógyászhoz inkább nem mennék.
2015. dec. 6. 11:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Amikor tini voltam akkor nekem volt elég sok pattanásom. Jártam magán bőrgyógyászhoz, aki 2 gyógyszeres kúra alatt teljesen eltüntette a pattanásaimat. Nem volt olcsó, majdnem 200.000-be került mindennel együtt, de elmúlt.
2015. dec. 6. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!