A frontin ütött ki ennyire?
Figyelt kérdés
Tegnap bevettem egy darab 0,5mg-os frontint, majd egy darab szintén 0,5mg-os frontint széttörtem és felszívtam az orromon. Nagyon legyengültem, kicsit szédelegtem is, lassú voltam, néha félrebeszéltem.2015. dec. 6. 08:51
1/10 anonim válasza:
Pontosabban: te ütötted ki magad a frontínnal.
2/10 A kérdező kommentje:
Ha 4 darab 0,5mg-os beveszek akkor mégjobban kiüt? És ha ezeket felvíszom az orromon akkor jobb a hatás mintha csak tabletta ként beszedném?
2015. dec. 6. 09:18
3/10 anonim válasza:
igen, jobb a hatása, mert a nyálkahártyában, előbb felszívódik mint a belekben. :)
4/10 anonim válasza:
Ne szívd fel az orrodon, azon kívül, hogy tönkreteszed vele az orrnyálkahártyádat nem fog más történni, ezek szájon át szedhető gyógyszerek. Egyébként ha ez megnyugtat, akár az amfetint is lehet szájon át bevenni, csak az orron át való felszívás menőbb, a hatás ugyanaz. Egyébként nem túl jó ötlet zabálni a benzodiazepineket, a frontin is az, erős függőséget okoznak, illetve a problémáidat jobb ha megoldod, mintha csak elnyomod magadban őket. Ezek a nyugtatók arra sem alkalmasak, hogy jól érezd magad tőlük a diszkóban, mert elálmosítanak, szóval szerintem felejtsd el őket.
5/10 anonim válasza:
Téged 2 hatalmas apai pofon kéne kiüssön, akkor nem lennél ilyen hülye.
6/10 anonim válasza:
Ilyen módszerrel akár 2-3 alkalom után is maradandó memóriakárosodást, és idegrendszeri leépülést is elérhetsz. Keep it up!
7/10 anonim válasza:
öregem, te nagyon hülye vagy már bocsi. Kétlem hogy az orvosod mondta, hogy szívd fel
8/10 A kérdező kommentje:
Nem az orvosom mondta.
2015. dec. 14. 21:24
10/10 A kérdező kommentje:
Mert állítólag úgy jobb a hatás.
2015. dec. 15. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!