Xanax-ot vagy Frontin-t, alaprazolam hatóanyagú gyógyszert a háziorvos tud felírni?
A Frontin és a Xanax kizárólag a nevében, és egy jelentéktelen színezőanyagban különbözik, egy és ugyanaz a kettő egyébként.
A háziorvosok Frontint gond nélkül kiírnak, én pl. alvászavarra kaptam. Megmondtam, hogy mindennapi gondok miatt egész éjjel pörög az agyam, nem tudok aludni, már írta is a 0,5-ös Fronyót.
Viszont érdemesebb inkább felkeresni egy mentálhigénés központot, vagy pszichiátert (ha nem magánrendelés, akkor TB alapú, nem kell érte fizetni) mert ha háziorvos ír ki egy 0,5 mg-s 100 db-os Fronyót akkor az 1290 forint, ha pszichiáter, akkor 195.
Mindazonáltal kötelességemnek érzem felhívni a figyelmedet, hogy ez a gyógyszer nagyon gyorsan és nagyon erős függőséget képes kiváltani (akár 1-2 hónap alatt) és az elvonási tünetei erősebbek mint a heroinnak.
Dönts okosan, jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!