Mit csináljak, ha rágom a körmöm?
Szia! :) Tudom mit érzel. :) Én is rágtam a körmöm vagy 3-4 évig. De sikerült leszoknom. Úgy sikerült, hogy ki kell találni valamit, amit ha rágod a körmöd nem lesz.(Pl.: karácsony). Nekem apropó az volt, hogyha rágom a körmöm nem lehet kontaktlencsém, abba például belehaltam volna. De lehet azt is, hogy egy barátnőddel vagy akárkivel összebeszéltek.
Cél: Senki se rágja a körmét.
Tét: 20.000 Ft (például)
Remélem segíthettem. :)
Egy ideig én is rágtam a körmöm, úgy szoktam le, hogy elhatároztam, hogy mától nem.
Nehéznek tűnhet, az is volt. Igazából annyi volt a dolgom, hogy amikor elkezdtem rágni a körmömet, és ráeszméltem mit csinálok, abbahagytam. És ezt minden alkalommal amikor elkezdtem, tudatosítottam magamban. Egy idő után már nem éreztem szükségét.
Szerintem fejben dől el.
Én kb. fél éve nem rágom a körmöm. Jelzem, hogy 21 éves vagyok.
Amióta az eszemet tudom rágtam.
A háttérben álló ok az volt, hogy mindig feszült voltam.
Egy környezet csere ami belül nagyon sokat segített se oldotta meg, mert megmaradt rossz szokásnak.
A megoldás az lett, hogy mindig levágom. :D
Fiú vagyok, és addig vágom, hogy ne tudjam rágni.
Eszembe se szokott jutni, és a szokás is elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!