Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni ellene?...

Mit tudnék tenni ellene? (többi lent)

Figyelt kérdés

Amikor nagyon ideges vagyok akkor a sírás kerülget vagy el is kezdek sírni...már nagyon zavar...főleg akkor szokott előfordulni amikor beszól valaki és verekszünk vagy ilyesmi..Néha vissza tudom fogni de az ritkán van..

Szóval tudok valamit ellene tenni?vagy törődjek bele hogy ez mindíg igy lessz?

Kössz a válaszokat!!

2010. márc. 21. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Ne vedd olyan komolyan az életet.

Ha valaki beszól, egyszerűen ne törődj vele. Hadd üvöltse ki magát, azt jólvan. Nem kell felidegesíteni magunkat ilyeneket.

2010. márc. 21. 17:44
 2/7 A kérdező kommentje:

hát e akkoris..ha már annyira kötekszik meg ilyenek..

azért köszönöm a válaszodat!

2010. márc. 21. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Jah meg az is benne van a pakliban hogy ha véletlen valaki megüt,de nem fáj csak az elején 1kicsit..akkor már könnybelábad a szemem,vagy elkezdek sírni..már nagyon elegem van..
2010. márc. 25. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Te ennyit verekszel???

Gondolom kicsit érzékenyebb a lelked és, azért sírod el Magad, de nem hiszem, hogy ez így is fog maradni!!

Szerintem ne sírj *-* !

2010. márc. 25. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
16 éves fiú létemre én is szégyenlem h néha sírok ha haverom seggberug pedig nem is fájt :D
2010. márc. 25. 22:02
 6/7 A kérdező kommentje:
nemszoktam verekdeni.. csak nemszeretem ha beszólnak meg kötexenek..mert azthiszik hogy gyenge vagyok..és sztem ez a sírásos doog is ezt mutatja..remélem kinövöm vagy valami..
2010. márc. 26. 12:34
 7/7 A kérdező kommentje:
De köszi a válaszokat!
2010. márc. 26. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!