Ma nevetés közben sajnos eltűnt a számból a rágó. Ez kb egy órája lehetett. És nem tudom hogy félrenyeltem, vagy csak lenyeltem. Azért félek mert ugye ez nevetés közben történt, aközben meg könnyen félre lehet nyelni a rágót. Melyik lehetett?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy melyik lehetett? Mert most jön az éjszaka és félek hogy reggelre lesz valami nagy gond, kérem válaszoljanak!2015. nov. 27. 18:35
11/15 anonim válasza:
ez inkább lélektani, tavaly karácsonykor lenyeltem egy kisebb szálkát, amitől megijedtem, gyorsan ettem rá egy kis kenyeret, hátha leviszi, le is vitte, de még később is úgy éreztem, mintha ott lenne
12/15 anonim válasza:
Ebben semmi lélektan nincs, egyszerűen a szálka felsérti egy picit a nyelőcső nyálkahártyáját, azt érezted még utána egy darabig.
13/15 A kérdező kommentje:
És ugye az végképp nem lehet, hogy mivel ez rágó, megragadt valahol, es kesobb lesz valami baj. Bocsanat ha hulye a kerdes, de tenyleg nagyon felek.
2015. nov. 28. 00:49
14/15 anonim válasza:
Na megérted a reggelt? :)
Rágóról beszélünk, nem pillanatragasztóról. Ha ott ragadt volna a nyelőcsövedben, nem tudnál mást lenyelni, az meg már feltűnt volna. Már rég megemésztetted. :)
15/15 A kérdező kommentje:
Meg, megértem a reggelt! :D köszönöm a válaszokat!!
2015. nov. 28. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!