Miért szarok gubicsokat?
Mindig kis gubicsokat szarok, jó sokat, és sosincs olyan hogy egy egész rúd lenne.
Mért van ez?O:O
ha elkezdtél gyümölcsöket enni akkor mégtöbb folyadékot kell innod.
a rostok ugyanis nemúgy működnek, hogyha sok rostot viszel be akkor hosszú rudat szarsz. a rostok, ha mellé nemjutsz elég folyadékhoz, akkor gubicsokat idéznek elő.
vagy fogyassz mégtöbb vizet, vagy egyél kevesebb gyümölcsöt.
én éppen ezért hagytam fel ezzel az egész marhasággal, h a rostok ígymegúgy, meg a folyadék ígymegúgy....azelőtt normális székletem volt, azaz hosszú rudat szartam...majd mindenhol ezt olvastam h a rostok ígymegúgy, ígyhát elkezdtem rostokat zabálni, na ettőlmeg gubicsokat szartam énis, elkezdtem hát több folyadékot inni, mer aztolvastam h 2és fél 3 litert kéne meginni....hát bazeg....menni nemtudtam már a sok folyadéktól a hasamba, nembeszélve h 5 percenként a wcn ültem....úgyhogy hagytam az egészet a retekbe, annyi rostot eszek amennyit kívánok és annyi vizet iszok amennyit kívánok. és minden visszaállt normálisra. hosszú rudat szarok és nem töltöm a fél életemet pisálással....
baaaaaaaaaaaaa szkiiiiiiii.xd
fordulj orvoshoz
utolsó előtti válaszoló ...hosszú rudat szarok xDDD
hát ez jó volt...xD
am köszönöm a válaszokat!
köszönöm megint a válaszokat
hát igen..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!