Mért nevetek állandóan? :D
Figyelt kérdés
Nincs egy olyan nap,hogy ne kapna el a röhögőgörcs,:D de alapjában véve szeretek nevetni:D van h olyanon is nevetek amin más nem nevet.:D Sokszor már hülyének néznek,amiatt h sokszor nevetek vagy amiatt h azon nevetek amin más nem XD Mért van ez??:D kort nemet is írjatok! (Jah és mielőtt vlki félre értené még soha életemben nem téptem be de nem is szeretnék :D)2010. márc. 21. 00:31
1/12 anonim válasza:
Mert király vagy.
Velem is van így néha ha túl sok vitamint szedek megdobja a hangulatomat de attól is függ hogy indul a nap.
Ennél nagyobb királyság a világon nincs, nevess csak!
2/12 A kérdező kommentje:
:D de én nem szedek semmien gyógyszert szal az kizárva xD:D
2010. márc. 21. 00:49
3/12 anonim válasza:
hát ez jó:D én bírom a jókedvű embereket:D
nem baj, hogy ilyen vagy, sőőőt...:)
csak olyanon, ami szomorú azért ne nevess:)
amúgy jobb h ilyen vagy, mintha soha nem lenne jókedved, vagy csak néha:)
nem tudom miért lehet ez...sok a boldogsághormonod:D
vagy sok csokit eszel, vagy egyszerűen ilyen típusú vagy:)
4/12 A kérdező kommentje:
:D am ami szomorú azon nem szoktam nevetni.. am irjatok nemet meg kort is! xD
2010. márc. 21. 01:06
6/12 A kérdező kommentje:
xD kösz :D XD:D
2010. márc. 21. 01:33
7/12 anonim válasza:
Hát kisjányom az én időőmben...
72/F
8/12 anonim válasza:
Háháh Dejóó:D Ne is tépj be mert akkor meghalsz a röhögéstől:D
9/12 anonim válasza:
Nekem is volt egy osztálytársam, aki kamaszkorában mindig nevetett. Szerintem majd kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!