Mit lehet mondani vagy csinálni, mikor valaki panaszkodik, hogy rosszul van, de nem tudok rajta segíteni?
hat, onsajnalja magat, vagy panaszkodik?
én pl terhes vagyok, es utalom, ha valaki latja a szenvedesem. multkor a parom veletlenul latta, ahogy hanyok, kerdezgette aggodva, hogy mi a baj, mi a baj, mondom semmi, termeszetes, nem akarom,hogy lassa, mert nem tud segiteni.
szerintem az illeto csak sajnaltatja magat, beszelni akar rola, add meg neki a verbalis buksisimogatast, hatha abbahagyja. akiknek komoly a fajdalma, szerintem nem beszel róla.
a masik, hogy "lelovod". van egy ismerosom, allandoan a lelki, fizikai bajai miatt sirt, de nem tett semmit. probaltam neki segiteni, mert sokaig azt hittem, hogy szuksege van ra, de nem, o csak dagonyazik az onsajnalatban. az ilyennel nem szabad foglalkozni, nelkuled is, veled is, ugyanazt csinalja :(( segiteni csak azon lehet, aki akarja
Van olyan is,aki sajnáltatja magát,annak meg szoktam mondani,amit gondolni.
De van egy olyan barátnőm,aki csak megemlíti,hogy most fáj a lába.És néz rám.Én meg nem tudok mit mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!