Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fáj a derekam már lassan...

Fáj a derekam már lassan másfél hete?

Figyelt kérdés

Feküdtem az ágyon, felkeltem és szimplán elkezdett fájni a derekam. Fogalmam nincs miért. Az első 3 napban nagyon fájt, most már inkább azt mondom hogy picikét/nem fáj, de még nem olyan mint előtte. Becsípődhetett,meghúzódott? Túl gyorsan, rosszul keltem fel az ágyról? Miket ajánlotok? Torna, séta?

Orvoshoz ilyen pici problémával akarok menni, szerintem sokaknak szokott fájni a dereka. Előre is köszi :)

14/L

2015. nov. 23. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem volt ezzel komoly problémám (majdnem műtöttek): azt tudom javasolni, hogy ha visszajönne/felerősödne, akkor menj el dokihoz.

Hátizom gyakorlatokat lehet csinálni bemelegítéssel és óvatosan, ha már nem fáj annyira. Könnyített fekvőtámasz is jó. Addig is szerintem kerüld a futást és az ugrabugrálást.

2015. nov. 23. 13:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Szó szerint egyáltalán nem fáj, csak ha lehajolok, tüsszentek egy picikét belefájdul :')

Majd tornázok akkor :)

2015. nov. 23. 13:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Rosszul mozdultál, meghúzódhatott, csinálj gerinctornát, találsz a neten többfélét is.
2015. nov. 23. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!