Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Volt egy álmom a jelentése mi...

Volt egy álmom a jelentése mi lehet?

Figyelt kérdés
Valami volt az iskolámban nagyon jól elvoltam barátaimmal és a barátnőmmel egy idő után jöttek értem a szüleim bementem a suliba hogy elköszönjek a barátaimtól el is köszöntem de a barátnőmet sehol sem találtam és erre felriadtam miután vissza aludtam a folyosó végén álltam a másik végén pedig ő elkezdtem futni hogy megöleljem de a folyosó nem ért véget a barátnőm olyan távolinak és elérhetetlennek tűnt addig futottam ameddig fel nem ébredtem ennyi.

2015. nov. 19. 20:11
 1/2 anonim válasza:
Szerintem a barátnőddel való kapcsolatoddal van valami gondod. Esetleg hiányzik, vagy úgy érzed eltávolodott tőled, már nem értitek meg egymást. Nem vagyok szakember, vagy ilyesmi, de nekem ez jött le.
2015. nov. 20. 19:18
 2/2 A kérdező kommentje:
igen igaz amit irtál
2015. nov. 22. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!