Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Két éve megrúgott egy ló a...

Két éve megrúgott egy ló a farkcsontomon. Töréseken kívül más baj szerencsére nem igen történt, de azóta rendszeres a gyakori vizelési és székelési ingerem. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
két három óránként annyira kell wc-znem, hogy alig bírom ki, és nem vagy alig jön valami.. Spontán (éjszakai) magömlésem is gyakoribb, az pár naponta van. Urulógus azt mondta, idővel enyhül, semmilyen szervi hibát nem találtak... Van valaki aki szenved hasonló dolgokkal? Mit lehet tenni?
2010. márc. 20. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Spontán (éjszakai) magömlésem is gyakoribb

Nem adod el azt a lovat?

2010. márc. 20. 16:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Most ezzel arra célzol hogy G ponton rugott a ló?

Nem lehet hogy vmi xarul forrt össze és baxkurálja a G pontod??

2010. márc. 20. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Én valahogy nehezen tudom összehozni a G-pontot és az éjszakai magömlést:)
2010. márc. 20. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:

A pasiknak is van G pontjuk!

Elvileg a prosztata az vagy valahol az körül valami ideg..

2010. márc. 20. 16:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindig tanul az ember - köszi
2010. márc. 20. 16:23
 6/7 A kérdező kommentje:
a g pontrol szó nem volt... Tanácsot kértem a problémámra, nem szórakozásból kérdezem...
2010. márc. 21. 00:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem tavaly nyáron eltört a farkcsontom, mert legurultam a lépcsőn. Nekem csak pisilnem kell többször, kakilnom nem és k.vára elzsibbad és fáj a p.csám ha sokat ülök és marha idegesítő... Szerintem ezen nemlehet segíteni, ezt meg kell szokni. Én kezdek hozzászokni.

15/L

2010. márc. 31. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!