Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Annyit szeretnék kérdezni...

Annyit szeretnék kérdezni lány vagyok fáj nagyon ha valaki gyommron vagy hasba üt? Sokáig fáj nekem még nem ütöttek a hasamba szerencsére!

Figyelt kérdés
2009. júl. 2. 09:13
 1/7 anonim válasza:
93%
nem fáj sokáig csak akkor hirtelenjében összeesnél érzés lesz benne ha erőset ütnek. de ha edzésre akarsz menni akkor nem fog fájni. meg attól is függ hogy hasizommal "véded-e" az ütést. akkor különösebben nem fáj. lásd boxolok. csak ők elég sokat kapnak aztán a hasizmot 12meneten át nehéz fesziteni(természetesen nem egyfolytában teszik).
2009. júl. 2. 09:24
 2/7 anonim ***** válasza:
40%
Nem, tök kellemes érzés, én minden nap hasba üttetem magam valakivel. Már rendesen vágyom rá. Ajánlom neked is.
2009. júl. 2. 10:01
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen kérdések hogy jutnak eszetekbe???

Elve vagy másfél percembe telt mire értelmeztem...

2009. júl. 2. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Annyira lelehet vágni a kérdező IQ-ját...
2009. júl. 2. 12:16
 5/7 anonim ***** válasza:
94%
Hát próbáld ki, vágd magad hasba, ha annyira érdekel... Amúgymeg a válasz: Ha kicsit ütnek, kicsit fáj, ha nagyot ütnek, nagyon fáj, ha nagyon nagyot ütnek, akkor nagyon fáj és sokáig, és mehetsz a kórházba.
2009. júl. 2. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen hülye kérdést.. És mi az hogy nem fáj nagyon? Ilyen barom választ.

Téged akkor még soha nem rúgtak teljes erőből hasba.

Nekem volt hozzá szerencsém focizás közben és percekig fetrengtem a földön levegő után kapkodva. Könnyen lehet az ilyenből szervi sérülés is.

2009. júl. 2. 15:29
 7/7 anonim válasza:
nem kapsz levegőt és nagyon fáj
2012. máj. 31. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!