Van pár betegség, amire gyanakszom, és el kellene mennem vérvételre. Anyám ott dolgozik, megtudhatja, hogy fogamzásgátlót szedek?
Figyelt kérdés
Anyám laboráns,szóval valószínű ő elemezné a véremet.Nem mondtam neki,hogy fogamzásgátlót szedek,ezt megtudhatja?2008. szept. 12. 18:49
1/6 anonim válasza:
Igen, megtudhatja, ha tényleg ő elemzi majd a mintát. Szerintem még mielőtt elmész, mondd el neki.
2/6 anonim válasza:
nem valószínű,hogy erre a hormonra fogják vizsgálni a véred.miért nem mész máshova vérvételre?
3/6 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy megtudná. Egyrészt különleges vizsgálat kell hozzá. Másrészt a vérmintákat azonosító szám alapján vizsgálják, csak mikor megvannak az eredmények kerül hozzá a név. Szóval kicsi az esélye.
4/6 A kérdező kommentje:
A papírt elkapná,rajta lenne az eredmény.
Azért megyek oda,mert anyám mondta,hogy menjek el,míg ott dolgozik.
2008. szept. 12. 19:25
5/6 anonim válasza:
Bár sokféle betegség kideríthető a vérképből, van más módszer is, amivel rengeteg betegséget lehet kideríteni, pl. írisz-diagnosztika. Ha elmész egy ilyenre, belenéznek egy spéci mikroszkóppal a szemedbe, és a doki már sorolja is a problémákat (ha van). Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy így is ki lehet deríteni, hogy szedsz-e fogamzásgátlót, de ha nincsenek ott a szüleid, akkor ez nem gond.
6/6 anonim válasza:
Szerintem nem fog kiderülni,hogy fogamzásgátlót szedsz. Teljes vérképből legalábbis nem. Ha valamilyen speckó vizsgálatot végeznének, akkor esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!