Tegnap nő létemre kerítés elemeket cipeltem 8 elwmet. Ma fájnak az izmaim a hasam és wc-zésnél rózsaszínes lett a papír. Menzesz volt ebbe a hónapba. Mi lehet?
Minek írtad h nő vagy ? :D én is az vagyok mégis 20 kilós csempecsomagot cipelek emeletről, felhúztunk egy 2 tonnás tetőt , betonozok otthon...és nő vagyok azta :D
Az izomfájdalom normális, nem vagy olyan edzettségi szinten, de nem függ össze szerintem a rózsaszín papírral...
Izomfesték-vizelésnek hívják - csúnya név, tudom. A szokatlan megterheléstől olyan anyagok szabadulnak fel a vizeletben, amik megszínezik azt.
Sok folyadék, kalcium, magnézium, és elmúlik. Bár egy darabig az izmaid fájni fognak, de segáz.
Btw. én is nagy emelgető voltam, de jobb róla leszokni, és ha lehet, meghagyni a férfiaknak :). (Én is cikinek tartom, ha egy nő csak áll és bámul, míg ők dolgoznak, de egyszer megemeltem magam, azóta fáj a gerincem. Pedig imádok mozogni, a mozgás jó! :) )
A rózsaszín papír nem feltétlen vérzést jelent azt meg vitatnám hogy az IGAZI nő csak törékeny lehet..ezek a csicsa pii.csák a 40 kilójukkal ...ha nincs férfi a közelben meghalnak. Nem írta ,hogy állandóan rózsaszín a papír ha meg nem bírja azt érzi az első kettönél...nem kötelező mindet elhordani.
Az izmai azért fájnak , mert nincs kondiban a többi meg ha annyira komoly lenne nem ide kéne kiírogatni.
Ha mindenki azt írja semmi baja akkor úgy marad?
Mondjuk kinézem az ittlakókból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!