Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Székrekedésre milyen gyógymód...

Székrekedésre milyen gyógymód van?

Figyelt kérdés

Vettem be tegnap is ma is 1-1 hashajtót, ettem gyümölcsöt tegnap, ittam tejet. Ez már több mint 24 órája volt, és semmi hatás.

Ma ebédre paradicsomlevest ettem, nap közben pedig vizes tejet ittam.

Szintén semmi hatás...

2010. márc. 19. 18:44
 1/6 anonim válasza:
Jó kis házi szilvalekvárból egyél... Simán, magában. Egy -két kanállal próbálj enni.
2010. márc. 19. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más válik be, az előbb leírtak nálam sem működnek, viszont a kapor vagy a gyömbér segít. Próbáld ki, hátha!
2010. márc. 19. 18:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Gutalax-ot vennék be a helyedben,nekem bevált.A Tisasen semmit nem használt.Vannak gyógyteák is,régen ittam olyat,bár azt természetgyógyász adta.Sokáig szenedetm ezzel a problémával,de rájöttem,hogy ha korán reggel iszom kávét és nem eszek rá azonnal,akkor az megteszi a hatását,így nem kell gyógyszereznem magam.Anyum szilvalekvárja is nagyon jó erre a célra,de sajna már az illatát se bírom,annyit ettem belőle:)

2010. márc. 19. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:
igyál mindennap annyi liter vízet, VÍZET és nem más folyadékot!amennyi a testsúlyod 30-al elosztva, egyenletesen és akkor nem lesznek ilyen problémáid. napi 2 -2,5 liter viz és nem lesznek ilyen problémáid. vszinű hogy dehidratált vagy. más folyadék azért nem elég jó, mert azt a szervezet elemeire bontja és hasznositja és kevesebb vízet nyer ki belőle!
2010. márc. 19. 19:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Most megint megittam vagy fél liter tejet, remélem lesz valami hatása. Ha nem, akkor a szilvalekvárt holnap kipróbálom.

A Guttalax hashajtót már mástól is hallottam, hogy jó, bár én a Stadalaxot szoktam, de attól néha annyira görcsöl a hasam, hogy szinte sírok...

2010. márc. 19. 21:33
 6/6 anonim ***** válasza:
én tudok neked segíteni.de privátban szeretném ezt megbeszélni veled.
2010. márc. 20. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!