Székrekedésre milyen gyógymód van?
Vettem be tegnap is ma is 1-1 hashajtót, ettem gyümölcsöt tegnap, ittam tejet. Ez már több mint 24 órája volt, és semmi hatás.
Ma ebédre paradicsomlevest ettem, nap közben pedig vizes tejet ittam.
Szintén semmi hatás...
Szia!
Gutalax-ot vennék be a helyedben,nekem bevált.A Tisasen semmit nem használt.Vannak gyógyteák is,régen ittam olyat,bár azt természetgyógyász adta.Sokáig szenedetm ezzel a problémával,de rájöttem,hogy ha korán reggel iszom kávét és nem eszek rá azonnal,akkor az megteszi a hatását,így nem kell gyógyszereznem magam.Anyum szilvalekvárja is nagyon jó erre a célra,de sajna már az illatát se bírom,annyit ettem belőle:)
Köszönöm a válaszokat.
Most megint megittam vagy fél liter tejet, remélem lesz valami hatása. Ha nem, akkor a szilvalekvárt holnap kipróbálom.
A Guttalax hashajtót már mástól is hallottam, hogy jó, bár én a Stadalaxot szoktam, de attól néha annyira görcsöl a hasam, hogy szinte sírok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!