Iszonyatos fájdalom a boka külső részén, ahol a lábszár, és a lábfej "találkozik". Mi lehet ez?
Pár napja éreztem először ezt a kellemetlen fájdalmat, de az utóbbi 3 reggelre iszonyatosan fáj. Nap közben is, fáj, és nehezen tudok erre a lábamra rálépni, de azért (még) tudok menni. Reggelre viszont az ágyban alig bírom megmozdítani a lábfejemet.Ilyenkor ha csak egy picit is próbálom tornáztatni majd betojok a fájdalomtól. Nem tudom, hogy ez valami szalagprobléma lehet, vagy mi, de rettenetesen fáj. Milyen orvoshoz kell ezzel fordulni, vagy egyáltalán mi lehet ez?
A bokám nem ment ki, nem estem el, nem ért sérülés. Viszont másfél héttel ezelőtt felpróbáltam egy 10 centi magas sarkú iszonyú kényelmetlen csizmát, és pár percig ebben járkáltam a boltban. Ezután le kellett vennem, mert rettenetesen megfájdult benne a lábam, amit ezután egész nap (sőt még másnap is) éreztem. Ez a fájdalom pár napra rá jött elő, és azóta folyamatosan erősödik. Lehet ennek is köze hozzá?
Köszönöm a válaszaidat. Ha a jegelés, és a Flector gél nem használ, akkor kénytelen leszek én is felkeresni egy orvost.
Jobbulást a férjednek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!