Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hosszabb távon lehet belőle...

Hosszabb távon lehet belőle gond, ha csak az egyik orromon tudok levegőt venni?

Figyelt kérdés

ugy ertem egyik orrlyukon.

Egy ideje ilyen mar, latszolag nincs gondom.

2010. márc. 18. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
hát nem jó(pl ezért műtik az orrsövényferdülést). plusz azt nyilván valami elzárja, amit meg kell találni. ilyen esetekben nagyobb gyakorisággal kap el az illető fertőzéseket(páratartalom különbség miatt), stb. vizsgáltasd ki. ez nem egészséges.
2010. márc. 18. 18:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem fül orr gégésszel nézesd meg,lehet hogy csináltat egy röntgent is.A problémádat okozhatja valamilyen melléküreg elzáródás is szerintem,ami régebbi gyulladás ,hosszantartó orrdugulás következménye lehet.

Ha nem kezelteted,akár a szemnek is okozhat később problémát.Valószínű, csak egy megfelelő orrcseppre lesz szükséged,de azt orvossal írasd fel,receptnélkül kaphatóak szerinte, nem sokat érnek.

2010. márc. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!