3/7 anonim válasza:
Szerintem azért, mert kapkodjuk a levegőt (hiperventillálunk), és túl sok széndioxidot lélegzünk így ki, felborul az egyensúly. Nekem csak akkor fájt a fejem sírás után, ha nagyon hevesen zokogtam (szerencsére már jó ideje nem fordult elő). De ugyanígy szokott fájni nekem úszás után is. De lehet, hogy valami más oka van, esetleg az, hogy nagyon mereven tartjuk a nyakizmunkat ilyenkor? (A fejfájások 90%-a a nyakizmoktól ered.)
4/7 anonim válasza:
Egy sírásra igazad van előző, de ga sokáig sír, egy valamilyen ok miatt, nem 5 percig, akkor másnap bedagadt szemekkel és száraz torokkal ébred, ami bőven alapja egy fejfájásnak.
6/7 anonim válasza:
Feszülnek az izmok a stressztől, irritálódik a szem, kapkodod a levegőt, össze-vissza tágulnak-szűkülnek az erek stb.
Nekem is rohadtul tud fájni utána. :S
7/7 egy naaagy fan válasza:
Én szédülni is szoktam felálláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!