Nagymamám gyomordaganatos korházba került meg fog halni?
Figyelt kérdés
bekerült a kórházba egyik este azóta pelenkázzák stb.. bementem hozzá és erőszakos volt , mondta ültessem fel mert meghal ez 5 percig mondogatta.. Szedte ki magából az infúziós csövet. és 1 órán keresztül csak ennyit lehetett hallani tőle hogy mentő mentő mentő mentő jön a mentő visz a mentő,meg nem hiszel nekem nem hiszel nekem..... szerintem fel se fogta hogy ott vagyok... meg fog halni a héten én úgy érzem vagy rosszul gondolom??2015. nov. 2. 15:16
1/6 anonim válasza:
Ha erőszakos és félrebeszél, akkor lehet, de anyukámnak is volt ilyen időszaka, és utána rendbejött. Szerintem orvost kérdezzétek meg az állapota felől.
2/6 anonim válasza:
Azt sajnos még az orvosai sem tudják megmondani pontosan, ki meddig fog élni. A nagymamád túlélési esélyei nagyon sok mindentől függnek: Milyen típusú a daganata, és az milyen stádiumban van? Milyen idős a nagymama? Milyen egyéb betegségei vannak még azon kívül? [link] De azért beszélni kellene a kezelő orvossal mégiscsak ők tudják a legjobban, mire lehet nála számítani? Kérdezzétek meg, hogy milyen kezeléseket fog kapni, és mik az esélyei?
3/6 A kérdező kommentje:
74 éves semmilyen betegsége nem volt életében a gerinc sérven kívül de abból is kigyógyult ... gyomor fekélyt állapítottak meg nála ami olyan helyen van h nem műthető ennyit mondott már 90 kemón túl van több mint 1 hónapja.. engem apukám ilyenekbe sose avat be h hanyadik stádiumba van .. még az elején azt se akarták megmondani h daganatos.... ennyit tudok csak.. és amúgy én a nővérektől vagy magától az orvostól kaphatok valamilyen információt??
2015. nov. 2. 16:11
4/6 A kérdező kommentje:
Elírtam : gyomor fekélyt állapítottak meg nála amiből kiderült hogy daganat...
2015. nov. 2. 16:11
5/6 anonim válasza:
Nem tudom mi a helyzet nagymamaddal, remelem minden rendben, kulonben meg reszvetem, de sajnos egyszer mindenkinek eljon az ideje. Nagyon szep eletet tudhat maga mogott. Adjatok halat az Urnak az eddigi gyonyoru evekert
6/6 A kérdező kommentje:
Nagymamám meghalt :( még tavaly. És köszönöm a részvét nyílvánítást.
2016. nov. 22. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!