Nagymamám lázas, én vagyok vele. Adtam neki egy Algopyrint. Most tudtam meg, hogy érzékeny rá. Mit csináljak? Mire számíthatok? 90 éves.
Figyelt kérdés
2015. aug. 20. 15:44
1/7 anonim válasza:
Mikor nálam Kiderült hogy érzékeny vagyok az Algopyrinre, a kalciumampulla segített + kihivtuk az orvost.
2/7 anonim válasza:
Szóval azért én szólnék minimum a háziorvosnak.
3/7 anonim válasza:
Hívd fel a helyi ügyeletet, ők meg fogják tudni mondani, mit csinálj!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Egyenlőre még semmi nincs. Egy calcimuscot adtam neki.
2015. aug. 20. 16:45
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Aranyos vagy!
Csak egy picit bepirosodott az arca. Kijött az ügyelet és kapott vénásan kálciumot. Nem lett semmi baj. Azóta a lázas állapot is megszűnt.
Soha nem bocsájtottam volna meg magamnak ha nagyobb baj lett volna. Nagynénémmel él a mama, de a nagynéném nyaralni ment a barátnőjével. Nekem meg fogalmam sem volt, hogy pyrinallergiás.
2015. aug. 22. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!