Szexuális vágy teljes körű eltörlése? Bővebben lennt.
Valahogy szeretném eltörölni a szexuális vágyaim teljesen. Gondolkoztam az orvosi beavatkozáson, utána is olvastam viszont ha minden igaz akkor csak szükséges eseteknél avatkoznak be, de néha még úgyis megmarad a vágy.
"Ért a munkájához, viszont nem tetszik nekünk? Majd értesítjük
Nem ért a munkájához viszont jól néz ki? Felvéve."
Családot, élettársat nem szeretnék, kiráz a hideg a gondolattól, hogy egy olyan társadalomban élünk ami teljesen a szex-re épül. Nem fogok utódot a világra hozni aki ennek a részese legyen, viszont ha én már benne vagyok ami ellen nem tudok tenni, legalább nem akarok olyan lenni mint az ilyen emberek.. márpedig ha nem tudok valamit kezdeni akkor énis olyan leszek mint a többi pali, amit szeretnék elkerülni.
Az ember változik szokták mondani, viszont ezek a gondolatok már 11-12éves korom óta bennem vannak de eddig nem tudtam magamon annyi erőt venni, hogy csak elmével/akaraterővel megálljt parancsoljak.
Tudom, hogy sokan valami érzelmileg rokkant kisfiúnak fognak tartani, ezért kérem hogy ők ne is írjanak semmit. Csak olyan emberek válaszát várom akik tudnának tanácsolni valamit amivel megszüntethető ez az egész akár orvosi beavatkozással. (nem, nem fogom levágni magamnak)
Válaszotokat előre is köszönöm.
23/F
Mert az egy dolog, hogy te nem akarsz szexelni, azzal még nincs gond, de ha neked a saját vágyaid olyan mértékű problémát okoznak, hogy nem tudsz így élni, akkor ott probléma van, amit kezelni kell. Különben is, minek akarod eltüntetni ezt a vágyat? Verd ki, tök jó érzés. Különben is, amit te akarsz tenni, az nem oldja meg a problémádat.
(Amúgy is, szerintem minden pszichiáter egyetért abban, hogy ilyen erőszakos módon formálni a saját személyiségedet, elfojtani annak részeit nem egészséges.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!